در کار با کلان داده ها همواره توجه به سه جنبه زیر از اهمیت فراوانی برخوردار است:

 

حجم داده ها (Volume)

با بیگ دیتا شما با حجم زیادی از داده های بدون ساختار و با تراکم پایین مواجه هستید. این داده ها می توانند شامل داده هایی با مقادیر نامعلوم مثل داده های توییتر،کلیک های مربوط به یک صفحه وب یا داده های مربوط به یک حسگر باشد. برای برخی سازمان ها این به معنی ده ها ترابایت داده است.

 

سرعت (Velocity)

سرعت به نرخ دریافت و همچنین در برخی موارد انجام اعمالی بر روی داده ها اطلاق می شود. برای مثال برخی از ابزار هوشمند مبتنی بر اینترنت نیاز به دریافت اطلاعات به صورت بلادرنگ و البته انجام پردازش ها به صورت بلادرنگ دارند.

 

تنوع (Variety)

این جنبه به انواع داده هایی که در بیگ دیتا مورد استفاده قرار می گیرند اشاره دارد. داده های سنتی اغلب ساختار یافته بودند و در پایگاه داده ای رابطه ای ذخیره می شدند. اما با ظهور بیگ دیتا، داده ها بدون ساختار شدند. داده هایی مثل صدا، متن و تصویر که به پردازش های تکمیلی جهت برداشت معانی خاص از آنها نیازمند هستیم.

 

علاوه بر این دو جنبه دیگر نیز طی سالیان گذشته مورد توجه قرار گرفته است: ارزش و اعتبار داده ها. داده ذاتا دارای ارزش است. اما تا زمانی که معنی آن کشف نشود به آن درجه از اهمیتی که باید، نمی رسد. با دریافت معنی حقیقی داده می توان ارزش و میزان اهمیت آن را نیز سنجید. امروزه داده های بزرگ به سرمایه ای ارزشمند تبدیل شده اند. به برخی از بزرگ ترین شرکت های فناوری دنیا فکر کنید. بخش بزرگی از ارزشی که آن ها ارائه می دهند مربوط به تجزیه و تحلیل داده هایی است که در اختیارشان قرار دارد. گرچه پیدا کردن ارزش داده تنها وابسته به تجزیه و تحلیل آن نیست. یک داده می تواند از جنبه های مختلف توسط هر فردی با تخصص های گوناگون مورد توجه قرار گیرد. از آنالیزورهای حرفه ای گرفته تا عوامل اجرایی و حتی تیم های بازریابی.

 

شیوه کار بیگ دیتا

بیگ دیتا به شما دیدگاه جدیدی می دهد که از طریق آن می توانید به کشف فرصت ها و استفاده از بهینه ترین مدل های کسب و کار بپردازید. اما بهره مندی از بیگ دیتا در سه مرحله اساسی انجام می شود:

 

تجمیع و یکپارچگی داده ها: بیگ دیتا داده ها را از منابع مختلفی جمع آوری می کند. مکانیسم تجمیع داده های سنتی شامل استخراج، انتقال و بارگذاری بود. منتهی برای کار با داده های عظیم نیاز به استراتژی جدیدی است. در طول تجمیع داده ها، شما نیاز به جمع آوری آن ها، انجام پردازش و اعمال فرمت صحیح به آن ها جهت استفاده مناسب برای تجزیه و تحلیل کسب و کار دارید.

 

مدیریت کلان داده ها: بیگ دیتا نیز به ذخیره سازی نیاز دارد. این کار می تواند در فضای ابری یا فضاهای ذخیره سازی معمول صورت گیرد. شما قادر به ذخیره داده های خود به هر شکلی خواهید بود. بسیاری از مدیران نحوه ذخیره سازی داده ها را بر اساس مکان تجمیع آن ها انتخاب می کنند.

 

تجزیه و تحلیل داده ها: سرمایه گذاری در حوزه بیگ دیتا زمانی معنا پیدا می کند که با تجزیه و تحلیل آن به دانش مورد نظرتان برسید. استفاده از تجزیه و تحلیل های گرافیکی به ایجاد دیدی هر چه بهتر از وضع موجود به شما کمک می کند. همچنین با استفاده از این کار می توانید به توسعه مدل های داده ای با یادگیری ماشین و هوش مصنوعی بپردازید.

 

کاربرد بیگ دیتا در توسعه محصول

شرکت های بزرگی همچون نتفلیکس از بیگ دیتا برای پیش بینی تقاضای مشتریان استفاده می کنند. آن ها از مدل های پیش بینی برای محصولات و خدمات جدید استفاده می کنند. این کار با دسته بندی صفات کلیدی محصولات گذشته و حال و مدلسازی ارتباط بین آن ها و موفقیت تجاری که کسب کرده اند صورت می گیرد.

 

استفاده از داده های عظیم در بهبود تجربه مشتری

پروژه big data

 

امروزه کسب دیدگاهی واضح تر از تجربه کار مشتریان با محصولات و خدمات گوناگون به لطف بیگ دیتا وجود دارد. شما با استفاده از بیگ دیتا قادر به جمع آوری داده ها از سراسر رسانه ها و شبکه های اجتماعی، صفحات وب و دیگر منابع خواهید بود. این یعنی دسترسی به حجم عظیمی از واکنش ها و عکس العمل های مشتریان در رابطه با یک سرویس و محصول که به تازگی ارائه شده است.

 

کاربرد بیگ دیتا در بهره وری عملیاتی

کاربرد big data

 

بهره وری عملیاتی یکی از حوزه هایی است که به شدت تحت تاثیر بیگ دیتا می باشد. با استفاده از بیگ دیتا شما قادر به آنالیز و ارزیابی تولید، بازخورد مشتری و دیگر عوامل جهت کاهش ضرر و زیان و افزایش رضایت مشتری خواهید بود. بیگ دیتا برای بهبود تصمیم گیری ها در راستای ی تقاضای بازار نیز به کار می رود.

 

اینترنت اشیا و بیگ دیتا

 

 

در اینترنتی که امروزه می شناسیم این مردم و در واقع اشخاص هستند که به تعامل با یکدیگر از طریق ابزارهای گوناگون می پردازند. در واقع شما سایت هایی را مطالعه می کنید که فرد دیگری طراحی کرده است یا کلماتی را می خوانید که شخصی دیگر تایپ کرده است. اما اینترنت اشیا جایی است که ابزارها و دستگاه های الکترونیکی دور و بر ما به ارتباط با هم می پردازند. بیگ دیتا و اینترنت اشیا به یکدیگر وابسته اند. ابزارهای مختلفی که در اینترنت اشیا هستند به لطف بیگ دیتا و داده های زیادی که در اختیارشان است می توانند به صورت خودکار به انجام وظایفشان بپردازند. جهت آشنایی بیشتر با اینترنت اشیا می توانید مطلب اینترنت اشیا چیست را در انزل وب مطالعه نمایید.

 

منبع: https://anzalweb.ir/1397/12/19/%da%a9%d9%84%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b9%d8%b8%db%8c%d9%85-%d8%a8%db%8c%da%af-%d8%af%db%8c%d8%aa%d8%a7-big-data-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa/
فراگیری ماشین داده ,دیتا ,استفاده ,اینترنت ,تحلیل ,هایی ,اینترنت اشیا ,داده هایی ,ذخیره سازی ,تجمیع داده ,دیتا برای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آی تی سنتر kooshaideal بهترین رسپی های ایرانی موسسه حقوقی و بین المللی سام کلیپ دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. خبرگزار اقتصادی فیلم بان دانلود جدیدترین فیلم های سینمایی و سریالی